Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia cu crustă Herb & Parmigiano cu sos rapid de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 2284 calorii, 189g de proteine, și 126g de grăsime fiecare. Pentru $17.44 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o cratiță mică (1 până la 2 litri), grea, gătiți usturoiul în 2 linguri. din ulei la foc mediu până începe să se coloreze, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați roșiile și sucurile lor, zahărul și câte un vârf de sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.Între timp, pe o farfurie mare, aruncați pesmetul, Parmigiano, ierburile, 1/4 lingurițe de sare și 1/4 lingurițe de piper.Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți oul într-un vas larg și superficial. Înmuiați fiecare file în ou și apoi amestecul de pesmet, apăsându-l pentru a-l ajuta adhere.In o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți restul de 4 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați două dintre fileuri și gătiți până când stratul de acoperire se rumeneste frumos și carnea este opacă și gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă cu fante pentru a muta peștele. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți tilapia cu o lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.