Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii

Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia cu crustă Herb & Parmigiano cu sos rapid de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 2284 calorii, 189g de proteine, și 126g de grăsime fiecare. Pentru $17.44 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o cratiță mică (1 până la 2 litri), grea, gătiți usturoiul în 2 linguri. din ulei la foc mediu până începe să se coloreze, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile și sucurile lor, zahărul și câte un vârf de sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.Între timp, pe o farfurie mare, aruncați pesmetul, Parmigiano, ierburile, 1/4 lingurițe de sare și 1/4 lingurițe de piper.Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți oul într-un vas larg și superficial. Înmuiați fiecare file în ou și apoi amestecul de pesmet, apăsându-l pentru a-l ajuta adhere.In o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți restul de 4 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați două dintre fileuri și gătiți până când stratul de acoperire se rumeneste frumos și carnea este opacă și gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă cu fante pentru a muta peștele. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți tilapia cu o lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista