Tilapianul cu crustă de Graham este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, lapte, tilapia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Crustă Graham, Tilapia Cu Crustă, și Tilapia Cu Crustă De Fistic.
Instrucțiuni
1
Mutați suportul cuptorului în poziție ușor deasupra mijlocului cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți cuptorul la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați fileurile de pește transversal în bucăți de 2 inci lățime. În vasul superficial, amestecați cracker crumbs, coaja de lamaie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
File De Pește
Coaja De Lamaie
4
Puneți laptele într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
5
Înmuiați peștele în lapte, apoi acoperiți cu amestec de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Pește
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Stropiți ulei peste pește; se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Pește
Ulei De Gătit
8
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.