Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsa
Rețeta Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 400 de calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole, făină de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo, și Salată De Tilapia Cu Crustă De Porumb.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.