Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsa
Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsan este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 192g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1790 calorii. Pentru $13.93 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, salsa, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsa, Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa, și Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi tocat și fulgi de ardei roșu; gatiti pana cand este parfumat (aproximativ 1 minut).
Adăugați două cutii de fasole neagră scursă și clătită și o cană de apă.Aduceți la foc mic; gatiti, acoperit, amestecand ocazional, pentru aproximativ 15 inute. (Dacă doriți o consistență mai subțire, adăugați mai multă apă după gust). Se condimentează cu sare grosieră după gust și se ornează cu coriandru tocat.Pregătiți tilapia: într-un vas superficial, combinați făina de porumb și boia; adăugați sare și piper după gust.Dragați fiecare file de tilapia în amestec de făină de porumb, bătându-l cu atenție pentru a acoperi completely.In tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti cat mai multe fileuri (fara aglomerare) pana devin aurii si ferme (aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte).
Transferați pe farfurie și păstrați la cald.
Serviți tilapia cu fasole neagră și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.