Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia condimentată cu sos de Mango-Lime cu miere. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, suc de lime, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru, și Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele sosului. Acoperi; proces până la omogenizare. Puneți deoparte până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
În vasul superficial, bateți oul și laptele cu furculița. Într-un alt vas superficial, amestecați amestecul Bisquick, sare și piper. Înmuiați fileurile în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amestec De Coacere
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul și pasta de chili la foc mediu; se amestecă pentru a se combina. Gatiti fileurile in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc si fulgii de peste usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a servi, așezați peștele pe platoul de servire sau pe farfurii individuale.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.