Tigaie-șuncă la grătar cu ananas glazurat

Șuncă la grătar cu ananas glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, pudră de curry, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie sunca la gratar cu ananas glazurat, Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, și Ananas la grătar glazurat cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șuncă; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Combinați ananasul, siropul și pudra de curry; aruncați bine.
Topiți untul în tigaie la foc mediu; adăugați amestecul de ananas. Gatiti 4 minute sau pana cand ananasul este fraged, amestecand frecvent.
Adăugați zahăr brun; gatiti 1 minut sau pana se topeste zaharul.
Serviți ananasul glazurat peste șuncă.