Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid și ușor tigaia cu cotlet de porc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.11 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, ulei, sos de vinetă balsamică lite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quick ' N Easy Cotlet De Porc Se Fierbe, Cina De Tigaie Cu Carne De Porc Și Pâine De Porumb Rapidă Și Ușoară, și Cina De Tigaie Cu Carne De Porc Și Pâine De Porumb Rapidă Și Ușoară.
Instrucțiuni
1
Gatiti cotletele in ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți cotletele din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul și 2 lingurițe. dressing la tigaie; se amestecă. Gatiti 3 min., amestecând ocazional. Întoarceți cotletele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați perele și pansamentul rămas; se fierbe pe mediu 10 min. sau până se termină cotletele (160F).
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.