Tigaie Italiană Cu Tăiței De Pui

Tigaie Italiană Cu Tăiței De Pui
Tigaia italiană cu tăiței de pui este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ciuperci, cremă condensată de supă de pui, Piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui, Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui, și Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ciupercile timp de 2-4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile și supa până se omogenizează. Se amestecă puiul, parmezanul și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când este încălzit.
3
Scurgeți tăiței; se amestecă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Se presară cu brânză mozzarella; acoperiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista