Tigaie Italiană Cu Tăiței De Pui
Tigaia italiană cu tăiței de pui este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ciuperci, cremă condensată de supă de pui, Piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui, Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui, și Tigaie Cremoasă Cu Tăiței De Pui.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ciupercile timp de 2-4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile și supa până se omogenizează. Se amestecă puiul, parmezanul și condimentul Italian.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când este încălzit.
Scurgeți tăiței; se amestecă în tigaie.
Se presară cu brânză mozzarella; acoperiți până se topește brânza.