Tigaie Franceză De Ceapă-Carne De Porc
Franceză ceapa-porc cotlet tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul lea & perrins Worcestershire, apă, amestec de umplutură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Cotlet Tigaie, Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, și Carne De Porc Cotlet Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cotletele si ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 8 min., întorcând cotletele și amestecând ceapa după 4 min. (Cotletele nu se vor face.)
Scoateți cotletele din tigaie.
Gatiti ceapa suplimentar 5 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Se amestecă sosul Worcestershire. Întoarceți cotletele în tigaie; lingură amestec de ceapă peste cotlet.
Combinați amestecul de umplutură și apa; lingura în jurul marginii tigaiei. Top cotlete și umplutura cu brânză; capac. Gatiti 5 min. sau până când brânza este topită și se fac cotlete (145F).
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.