Tigaie De Ton La Grătar Bagnat

Tigaie De Ton La Grătar Bagnat
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Tigaia de ton la grătar Bagnat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 353 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, roșii foarte struguri, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pan Bagnat, Tuna Pan Bagnat, și Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei și condimentați și sare și piper. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe ambele părți sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De TonFriptură De Ton
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi fulgi cu o furculiță.
5
Transferați într-un castron cu ceapa roșie și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți împreună pasta de hamsie, sucul de lămâie, muștarul, ardeiul roșu și 1/2 cană de ulei de măsline într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați caperele și apoi condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(tub Mare)(tub Mare)
8
Se toarnă pansamentul peste ton, se adaugă busuiocul și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
9
Așezați bagheta pe grătar, închideți capacul și lăsați să se încălzească, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți din grătar și feliați pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Îndepărtați o parte din interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
12
Întindeți amestecul de ton uniform pe jumătatea inferioară a pâinii, așezați pâinea de sus și apăsați ferm pe sandviș. Înfășurați sandvișul în folie și așezați o tigaie grea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se lasă să stea 30 de minute înainte de servire și apoi se taie în 4 bucăți.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista