Tigaie De Ton La Grătar Bagnat
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Tigaia de ton la grătar Bagnat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 353 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, roșii foarte struguri, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pan Bagnat, Tuna Pan Bagnat, și Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei și condimentați și sare și piper. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe ambele părți sau până când tocmai ați fiert.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi fulgi cu o furculiță.
Transferați într-un castron cu ceapa roșie și roșiile.
Bateți împreună pasta de hamsie, sucul de lămâie, muștarul, ardeiul roșu și 1/2 cană de ulei de măsline într-un bol mic.
Adăugați caperele și apoi condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar.
Se toarnă pansamentul peste ton, se adaugă busuiocul și se amestecă ușor pentru a se combina.
Așezați bagheta pe grătar, închideți capacul și lăsați să se încălzească, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți din grătar și feliați pe lungime.
Îndepărtați o parte din interiorul pâinii.
Întindeți amestecul de ton uniform pe jumătatea inferioară a pâinii, așezați pâinea de sus și apăsați ferm pe sandviș. Înfășurați sandvișul în folie și așezați o tigaie grea deasupra.
Se lasă să stea 30 de minute înainte de servire și apoi se taie în 4 bucăți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.