Tigaie De Pui Și Dovlecei De Vară
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei și dovlecei, pudră de usturoi, paste orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tigaie De Dovlecei Și Dovlecei De Vară, Pui de tigaie cu Succotash de vară, și Pui La Grătar Și Tigaie De Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Se amestecă răspândirea cremă de brânză, 2 linguri. lapte și condimente uscate până la amestecare.
Se amestecă 1/4 cană cu laptele rămas într-un castron mic cu microunde; pus deoparte.
Adăugați legume în aceeași tigaie; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent. Se amestecă amestecul de brânză cremă rămas;gatiti si amestecati 2 min.
Adăugați orzo; gatiti si amestecati 2 min. sau până se încălzește.
Se amestecă amestecul de orzo pe 4 farfurii; se acoperă cu pui. Cuptor cu microunde rezervat amestec crema de branza pe mare 15-20 sec. sau până când se încălzește prin; Se amestecă. Lingura peste pui; top cu busuioc.