Tigaie de pui cu ierburi cu muștar
Pui cu ierburi la tigaie cu muștar este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Pentru 4,06 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 de calorii , 26 g de proteine și 10 g de grăsimi . Funcționează bine ca fel principal. 21 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, miere, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc cu salsa de ierburi , creveți cu ierburi la grătar și biscuiți cu naut cu mai multe semințe .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul de Dijon și mierea.
Se amestecă tarhonul, busuiocul, cimbru, sare și piper.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Pune puiul în tigaie și unge pe ambele părți cu amestecul de muștar Dijon.
Turnați 1/4 cană de vin în jurul puiului. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, până când lichidul scade.
Turnați încă 1/4 cană de vin în jurul puiului și continuați să gătiți aproximativ 5 minute, până când puiul nu mai devine roz și sucurile curg limpede.
Se ia de pe foc, rezervând lichidul rămas.
Amestecați vinul rămas în tigaie. Creșteți căldura la mediu și răzuiți bucățile rumenite. Gatiti si amestecati pana scade lichidul cu aproximativ 1/
Serviți ca sos peste pui.