Tigaie de Burger cu bere și slănină

Rețeta de bere și Bacon Burger Skillet ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 30 minute. O porție conține 508 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ardei iute jalape, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon Burger Varza Se Amestecă Prăji Tigaie Fel De Mâncare, Bacon Burger Varza Se Amestecă Prăji Tigaie Fel De Mâncare, și Săptămâna burgerilor din New York: Burger de covrig cu brânză de bere.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere.
Se amestecă laptele, apa fierbinte, berea, pastele nefierte și amestecul de sos (din Hamburger Helper box).
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Scoateți din căldură; descoperi.
Se acoperă cu 1/2 cană de brânză, slănină și ceapă.
Presărați deasupra 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute (sosul se va îngroșa așa cum stă).
Se presară cu sos de piper.