Tigaie Cu Piper De Porc
Carne de porc-piper tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 526 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, bulion de vită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, și Squash și tigaie cu piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit 2 secunde; se încălzește la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras feliat și ceapa verde și sotati 3 până la 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați amestecul din tigaie; puneți amestecul deoparte.Înveliți carnea de porc uniform cu spray de gătit 5 secunde; aruncați cu amidon de porumb.Înveliți tigaia cu spray de gătit 2 secunde; se încălzește la foc mediu.
Se adaugă carnea de porc, în loturi, și se sotează 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de ardei gras, bulionul și pasta de chili-usturoi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 până la 10 minute.
Serviți peste tăiței și presărați cu semințe de susan, dacă doriți.