Tigaie cu Enchilada de pui afumat
Smoky Chicken Enchilada Skillet este un fel principal mexican. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 2,37 USD per porție. O porție conține 476 de calorii, 32 g de proteine și 21 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de brânză mexicană, ardei chipotle în sos adobo, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și tigaia cu enchilada cu pui afumat, caserola cu enchilada mexicană cu pui afumat și chorizo și tigaia cu enchilada cu pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți puiul și ceapa în ulei la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când puiul nu mai este roz. Se amestecă supa, sosul enchilada, ardeiul iute și ardeiul chipotle.
Adăugați tortilla și 1 cană de brânză.
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când se încălzește, amestecând din când în când.
Se presară coriandru și brânză rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Enchilada poate fi combinată cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. La palat, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.