The Nasty Bits: Tendonul Cărnii De Vită
Bits Nasty: tendonul de carne de vită ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ulei de chili, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 74 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biți Urât: Cod Milt, The Nasty Bits: capul porcului, și Biți Urât: Sopaipillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți tendoanele de vită sub apă curentă rece; apoi puneți într-un castron într-o inserție cu aburi împreună cu sosul de soia de 1/4 cană.
Adăugați o jumătate de cană sau apă pentru a acoperi parțial tendoanele. Aduceți apa la fiert; apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 4 ore. (Dacă aveți o oală sub presiune, puteți reduce timpul de aburire la jumătate pentru un total de două ore de gătit în loc de patru.)
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar pentru a vă asigura că fundul vasului nu se usucă.
Scoateți tendoanele din oală și puneți deoparte lichidul care fierbe pentru o altă utilizare.
Lăsați tendoanele să se răcească la temperatura camerei; apoi refrigerați până când tendoanele sunt complet ferme.
Tăiați subțire tendoanele în felii de 1/8 inch. (Tendoanele fierte pot fi păstrate la frigider timp de o săptămână sau mai mult, astfel încât să puteți tăia cât de mult sau cât de puțin aveți nevoie de fiecare dată.)
Se amestecă tendoanele cu sosul de soia, oțetul, zahărul, sarea și uleiul de chili. În mod ideal, lăsați vasul să se odihnească cel puțin 2 ore la temperatura camerei pentru a permite feliilor de tendon să absoarbă complet aromele pansamentului. După 2 ore, gustați o felie de tendon și adăugați mai multe condimente, după cum este necesar. Aruncați cu coriandru tocat și ceapă verde.
Serviți ca o farfurie rece.