The Nasty Bits: Tendonul Cărnii De Vită

The Nasty Bits: Tendonul Cărnii De Vită
Bits Nasty: tendonul de carne de vită ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ulei de chili, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 74 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biți Urât: Cod Milt, The Nasty Bits: capul porcului, și Biți Urât: Sopaipillas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți tendoanele de vită sub apă curentă rece; apoi puneți într-un castron într-o inserție cu aburi împreună cu sosul de soia de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați o jumătate de cană sau apă pentru a acoperi parțial tendoanele. Aduceți apa la fiert; apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 4 ore. (Dacă aveți o oală sub presiune, puteți reduce timpul de aburire la jumătate pentru un total de două ore de gătit în loc de patru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar pentru a vă asigura că fundul vasului nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți tendoanele din oală și puneți deoparte lichidul care fierbe pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați tendoanele să se răcească la temperatura camerei; apoi refrigerați până când tendoanele sunt complet ferme.
6
Tăiați subțire tendoanele în felii de 1/8 inch. (Tendoanele fierte pot fi păstrate la frigider timp de o săptămână sau mai mult, astfel încât să puteți tăia cât de mult sau cât de puțin aveți nevoie de fiecare dată.)
7
Se amestecă tendoanele cu sosul de soia, oțetul, zahărul, sarea și uleiul de chili. În mod ideal, lăsați vasul să se odihnească cel puțin 2 ore la temperatura camerei pentru a permite feliilor de tendon să absoarbă complet aromele pansamentului. După 2 ore, gustați o felie de tendon și adăugați mai multe condimente, după cum este necesar. Aruncați cu coriandru tocat și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De ChiliUlei De Chili
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serviți ca o farfurie rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista