Thai Ghimbir & Dulce Roșu Chili Creveți

Rețeta Thai Ginger & Sweet red Chili Shrimp ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 3. O porție conține 503 calorii, 63G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $7.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir chili Thailandez #MysteryDish, Creveți Chili Dulci Thailandezi Cu "Tăiței"De Varză, și Prăjituri thailandeze cu creveți cu sos dulce de Chili.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un castron cu sherry uscat și sare și marinați timp de 30 de minute; aruncați din când în când.
Încălziți un wok mare sau o tigaie de 12 inci până când este foarte fierbinte. În timp ce tigaia se încălzește, așezați creveții pe prosoape de hârtie și uscați-le.
Adăugați 2 linguri de ulei de arahide în tigaie și încălziți până la sfârâit.
Adăugați jumătate din creveți în tigaie (ar trebui să fie într-un singur strat) și amestecați (gătiți, amestecând continuu) până când sunt doar roz, dar nu fierte, 1-2 minute.
Transferați creveții parțial fierți într-o farfurie, apoi adăugați restul de două linguri de ulei de arahide în tigaie și încălziți până la sfârâit; adăugați creveții rămași și amestecați așa cum ați făcut primul lot. Când creveții sunt doar roz, dar nu sunt fierți, adăugați creveții rezervați înapoi în tigaie împreună cu ghimbirul, usturoiul, sosul dulce de chili roșu și ardeii jalapeo; se amestecă încă aproximativ 1 minut.
Adăugați apa, sosul de soia, ceapa verde și ardeii grași și gătiți până când creveții sunt fierți, încă 1-2 minute. Nu gătiți prea mult. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții într-un vas de servit. Continuați să gătiți sosul până se îngroașă ușor. Opriți focul, amestecați uleiul de susan, apoi turnați peste creveți.
Se servește cu orez de iasomie.Notă: când lucrați cu ardei jalapeo, aveți grijă să minimizați contactul cu semințele. Pur și simplu tăiați carnea de pe semințe și tulpină, apoi tocați carnea. Dacă atingeți semințele, spălați-vă bine mâinile.Notă: pentru a rade ghimbirul proaspăt, mai întâi curățați pielea și apoi frecați rădăcina de ghimbir de-a lungul unei răzătoare sau a unei răzătoare fine. Ai grijă la degete!