Texas Piept

Texas Piept
Texas piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 302 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Texas Piept, și Texas Piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 căni de așchii de lemn hickory, înmuiate în apă timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Clătiți bine pieptul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Într-un castron mic, amestecați condimentele de casă, pudra de chili, zahărul brun, pudra de ceapă, oregano și cayenne. Frecați pieptul cu freca pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
UmărUmăr
UmărUmăr
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Urmați instrucțiunile de pe grătar / fumător pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați chipsurile înmuiate în cutia de așchii sau faceți o pungă cu folie de staniu pentru chipsuri, apoi așezați punga direct pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați grăsimea pieptului în sus într-o tigaie mare de aluminiu de unică folosință și așezați-o în centrul grătarului și acoperiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Grătați lent pieptul până se înmoaie și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii citește aproximativ 190 de grade F, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Adăugați cărbuni și așchii de lemn, după cum este necesar, pentru a menține o temperatură constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Transferați pieptul pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 10 minute. Feliați pieptul peste cereale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista