Tetrazzini De Porc
Tetrazzini de porc este o rețetă americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 579 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 de minute. Un amestec de bulion de pui, smântână, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turcia Tetrazzini, Tetrazzini De Creveți, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, călește ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Combinați făina și bulionul până se omogenizează; se amestecă în tigaie.
Adăugați laptele, frunza de dafin, sarea de ceapă și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Aruncați frunza de dafin.
Bateți smântâna, pătrunjelul și sucul de lămâie.
Așezați spaghetele într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt; top cu carne de porc și sos alb.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.