Tetrazzini Cu Șuncă Rapidă

Tetrazzini Cu Șuncă Rapidă
Quick Ham Tetrazzini este un fel principal care servește 6. O porție conține 466 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, ulei de măsline, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Quick Turkey Tetrazzini, Quick Turkey Tetrazzini, și Ham Tetrazzini.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele cu cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați șuncă tăiată cubulețe; gătiți și amestecați până când bucățile de șuncă se rumenesc ușor, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă crema de supă de ciuperci și lapte în șuncă și ceapă, amestecând până se combină ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
CeapăCeapă
LapteLapte
șuncășuncă
5
Se amestecă brânza Cheddar, sarea, piperul negru și mazărea. Se fierbe până se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Piper NegruPiper Negru
MazăreMazăre
SareSare
6
Aruncați macaroanele fierte în amestecul de șuncă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista