Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Terina de șuncă Diavolită. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ceapa verde, țelina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
1
Șuncă pulsată, în loturi, într-un robot de bucătărie de 4 până la 6 ori sau până la mărunțire. (Nu supraprocesați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se amestecă pătrunjelul și următoarele 9 ingrediente. Se amestecă șunca până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 8 ore. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
șuncă
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
4
Serviți cu biscuiți și legume murate rapide de iarnă.