Stridii pe jumătate de coajă cu granita de Grapefruit

Stridii pe jumătate de coajă cu granita de Grapefruit
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 5 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, vodcă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Stridii pe jumătate de coajă cu granit de pepene verde, Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Granit De Pepene Verde, și Stridii fripte pe jumătate de coajă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția sării de rocă și a stridiilor, turnați într-o tigaie (la o adâncime de aproximativ 1 in.) și înghețați 1 oră. Greblați și zdrobiți amestecul cu dinții unei furculițe și congelați încă o oră. Greblați și zdrobiți din nou amestecul și congelați încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
2
Întindeți sare de rocă pe un platou. Greblați și zdrobiți granita pentru ultima dată în cristale fine. Puneți stridiile la loc și acoperiți fiecare cu o lingură de granita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
StridiiStridii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista