Tequila La Grătar-Ananas Cilantro
Tequila la grătar-ananasul Cilantro este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ardei iute măcinat, coriandru, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pui de tei Tequila cu Salsa de ananas la gratar, Tort de lire la grătar cu ananas înmuiat în Tequila, și Ananas La Grătar Cu Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul pe lungime în 8 pene.
Așezați panele într-un recipient de plastic sigilabil sau într-o pungă de plastic sigilabilă. Într-un castron mic, amestecați cilantro, tequila și chipotle.
Se toarnă în recipient cu ananasul.
Tăiați lămâia și varul în jumătate, stoarceți puțin suc și puneți sucul și fructele în recipient. Se condimentează cu sare și piper. Marinați la frigider cel puțin o oră, întorcând ananasul o dată.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare. Când cărbunii sunt fierbinți, periați un strat ușor de ulei pe grătar.
Grătiți pene timp de aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă doriți, puteți face un sos gătind marinada într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când sosul este gros și siropos. Va fi foarte picant!