Tempura Ponosită Inele De Ceapă

Tempura Ponosită Inele De Ceapă
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tempura ponosită Inele de ceapa un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.18 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, piper, bere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Tempuran, Inele de Cod și ceapă bătute cu bere, și Inele De Ceapă Bătute De Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un cuptor olandez mare sau o friteuză cu ulei și preîncălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Cerneti ingredientele uscate intr-un bol mare de amestecare si faceti o fantana in centru. Spargeți gălbenușul de ou într-un bol separat și rupeți-l cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați acest lucru în fântâna din mijlocul făinii și turnați încet berea în timp ce bateți. Faceți treptat cercuri mai largi cu biciul pentru a încorpora ingredientele uscate de pe margini - acest lucru va reduce la minimum șansa de bulgări. Continuați până când toate ingredientele uscate sunt amestecate și aluatul are o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Luați inelele de ceapă și îndepărtați membrana subțire găsită între straturi; (altfel aluatul nu se va lipi la fel de bine). Într-un vas mare adăugați niște făină de orez și condimentați cu sare și piper, după gust. Înveliți fiecare inel în făină. Se înmoaie în aluat și se prăjește în ulei fierbinte în loturi până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Făină De OrezFăină De Orez
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista