Templele Swirly ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de rubarbă, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Shirley Temple, Mai Sănătos Zahăr Scăzut Shirley Temple, și Câini Turbionari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul granulat, mierea, sarea și 2 linguri de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați 1 1/2 linguri de sirop într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați rubarba în siropul rămas; gatiti, amestecand ocazional, pana cand rubarba se descompune si amestecul se ingroasa, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți smântâna grea, mascarpona și zahărul cofetarilor cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de cremă în amestecul de rubarbă până când pur și simplu combinați, apoi pliați în restul. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Mascarpone
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Folosiți un tăietor de prăjituri rotund de 2 inci pentru a tăia cercuri din feliile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se transferă pe o foaie de copt și se coace până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și periați imediat rundele de tort cu siropul rezervat; lăsați să se răcească complet pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Întindeți un strat de conserve de căpșuni pe rundele de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Transferați crema de rubarbă într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți crema pe prăjituri.