Templele Swirly
Templele Swirly ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de rubarbă, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Shirley Temple, Mai Sănătos Zahăr Scăzut Shirley Temple, și Câini Turbionari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul granulat, mierea, sarea și 2 linguri de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul se dizolva.
Transferați 1 1/2 linguri de sirop într-un castron mic; deoparte.
Adăugați rubarba în siropul rămas; gatiti, amestecand ocazional, pana cand rubarba se descompune si amestecul se ingroasa, 15-20 de minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.
Bateți smântâna grea, mascarpona și zahărul cofetarilor cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de cremă în amestecul de rubarbă până când pur și simplu combinați, apoi pliați în restul. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 1 oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Folosiți un tăietor de prăjituri rotund de 2 inci pentru a tăia cercuri din feliile de tort.
Se transferă pe o foaie de copt și se coace până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și periați imediat rundele de tort cu siropul rezervat; lăsați să se răcească complet pe foaia de copt.
Întindeți un strat de conserve de căpșuni pe rundele de tort.
Transferați crema de rubarbă într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți crema pe prăjituri.
Fotografie realizată de Charles Masters