Tempeh și fasole verde Se amestecă cu sos de arahide
Tempeh și fasole verde Se amestecă cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tempeh se prăjește cu Rețetă de sos de fasole neagră, Tempeh de arahide se prăjește cu tăiței Soba, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul de arahide, combinați 1/4 cană de apă, 1 lingură de zahăr brun, 3 linguri de unt de arahide, 1 linguriță de Sriracha și 1 linguriță de sos de soia într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Sos De Arahide
Zahăr Brun
Sos De Soia
Sriracha
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Pentru a pregăti prăjirea, combinați 2 lingurițe de zahăr, 5 lingurițe de sos de soia, 1 linguriță de Sriracha și usturoi într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Sriracha
Usturoi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei de susan în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați tempeh și jumătate din amestecul de sos de soia; se prăjește timp de 5 minute sau până când tempehul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Tempeh
6
Scoateți amestecul de tempeh din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tempeh
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați morcovul, ardeiul gras și fasolea verde în tigaie; se prăjește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole Verde
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1/2 cană de apă; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când fasolea este crocantă. Se amestecă restul de jumătate din amestecul de sos de soia, amestecul de tempeh, jumătate de ceapă și muguri de fasole; gatiti timp de 2 minute sau pana cand mugurii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Sos De Soia
Varză
Ceapă
Tempeh
Fasole
Apă
10
Se servește cu sos de arahide și jumătate rămasă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Arahide
Ceapă
11
Meci De Vin: Hogue Late Harvest Riesling (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recolta Târzie Riesling
Vin
12
are o notă seducătoare de dulceață din note dense de piersici și caise pentru a echilibra Sriracha picant. În același timp, aciditatea sa acidulată trece prin aromele bogate de unt de arahide și ulei de susan. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Ulei De Susan
Sriracha
Caise
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate