Tavă de pui Harissa cu ardei și feta
Harissa Chicken traybake cu ardei și feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 389 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. 143 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Harissa Chicken traybake, Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, și Pui cu roșii, ardei și Feta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Într-un castron mare, amestecați împreună pasta de harissa și oțetul, apoi adăugați puiul și ceapa.
Întindeți amestecul într-o formă mare de prăjire și prăjiți timp de 35 de minute, întorcând cel puțin o dată. În ultimele 10 minute, adăugați ardeii și feta, apoi presărați cu nuci de pin chiar înainte de sfârșitul timpului de gătit.
Se servește cu sucurile de tigaie și cuscusul.