Tatsoi Cu Garam Masala

Tatsoi Cu Garam Masala
Tatsoi cu Garam Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de boabe de piper, zahăr, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Clasicul regiunii noastre: fructe proaspete de mere, piper alb fin și note minerale reci. Picant și suculent, cu un flux bun de băut. Recomandat pentru bucătăria tipică austriacă, precum și pentru preparatele din pește și păsări de curte.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista