Tata ' s Pad Thai
Tata Pad Thai este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 546 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de arahide, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Albiți mugurii de fasole în apă clocotită timp de aproximativ 30 de secunde, îndepărtați și scurgeți bine. Când apa revine la fierbere, adăugați tăiței. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pana cand este fraged, dar ferm; scurgeți și clătiți sub apă rece
Bateți ouăle cu un vârf de sare într-un castron mic. Se amestecă împreună sucul de lămâie, ketchup-ul, zahărul brun și sosul de pește într-un castron separat; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți usturoiul câteva secunde.
Adăugați fulgii de ardei și morcovul și gătiți timp de un minut, apoi îndepărtați.
Adăugați oul bătut și amestecați ușor. Când ouăle s-au setat, turnați morcovii, sosul, mugurii de fasole, tăiței, arahide și ceapa verde; aruncați împreună.