Tata ' s de bază friptură de porc umed

Tata ' s de bază friptură de porc umed
Tata ' s de bază friptură de porc umed este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 343 calorii, 51G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc de top, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură Umedă De Porc Cu Afine, Curcan prăjit umed cu sos de Port, și Curcan Prăjit De Bază.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, piperul și sarea într-un castron; frecați amestecul de ulei peste carnea de porc și dați-l la frigider în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Preîncălziți un cuptor la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați un suport de prăjire într-o tigaie mare; aranjați carnea de porc pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până la carnea de porc cu rumenit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți carnea de porc din cuptor și reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Lăsați carnea de porc să se odihnească descoperită la temperatura camerei timp de 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească între 115 grade F (46 grade C) și 140 grade F (60 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Reveniți la cuptor și continuați să gătiți până când carnea de porc este ușor roz în centru, 15 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați friptura să stea descoperită la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute înainte de feliere și servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista