Tartă Ușoară Cu Fructe Proaspete
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor de fructe proaspete Tart ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Ușoară Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit; praf cu amestec Bisquick. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și 1/3 cană de zahăr.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă oul până se formează aluatul moale. Pat aluat în dreptunghi 12x10-inch pe foaie cookie; prindeți marginile dreptunghi pentru a forma 1/2-inch jantă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Crusta rece pe foaia cookie pe grătar 2 minute.
Îndepărtați crusta cu spatula pe suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 1/3 cană de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în frișcă la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Se întinde pe crustă până la 1/4 inch de jantă. Aranjați fructele deasupra.
Ungeți jeleul peste fructe. Refrigerați cel puțin 2 ore. A se păstra acoperit la frigider.