Tartă Ușoară Cu Fructe Proaspete

Tartă Ușoară Cu Fructe Proaspete
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor de fructe proaspete Tart ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Ușoară Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit; praf cu amestec Bisquick. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă oul până se formează aluatul moale. Pat aluat în dreptunghi 12x10-inch pe foaie cookie; prindeți marginile dreptunghi pentru a forma 1/2-inch jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Crusta rece pe foaia cookie pe grătar 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Îndepărtați crusta cu spatula pe suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 1/3 cană de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în frișcă la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se întinde pe crustă până la 1/4 inch de jantă. Aranjați fructele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Ungeți jeleul peste fructe. Refrigerați cel puțin 2 ore. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista