Tartă Ricotta cu lapte de oaie cu lămâie și PIN
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 560 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,3 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ricotta din lapte de oaie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta cu lapte de oaie biciuit de Andrew Carmellini, Tartă rustică de dovlecei, nuci de pin și ricotta, și Salată tânără de morcovi cu brânză de lapte de oaie rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 căni de nuci de pin într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori.
Adăugați zahărul și făina și continuați să pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Adăugați untul, 1 ou și extractul de vanilie și amestecați pentru a încorpora toate ingredientele (aluatul poate fi amestecat manual sau într-un mixer prevăzut cu accesoriul cu palete). Împărțiți aluatul în trei părți egale. Înfășurați fiecare bucată în folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 10 minute înainte de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Generos unt și făină o tigaie rotundă dreptunghiulară de 4 x 13 inci sau 9 inci, cu fundul detașabil și puneți-o la frigider în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Scoateți tigaia din frigider. Folosiți vârful degetelor pentru a apăsa uniform aluatul de nuci de pin răcit pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Tăiați orice exces de aluat.
Coaceți crusta timp de 10 până la 15 minute, apoi rotiți-o și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când se rumenesc.
Adăugați cele 2 ouă rămase, ricotta, zahărul, coaja de lămâie și sucul într-un castron de dimensiuni medii și amestecați până când sunt pufoase și bine combinate.
Se adaugă suc de nuci de pin și se amestecă pentru a încorpora.
Se toarnă amestecul în coaja de patiserie ușor răcită. Acoperiți patiseria cu nucile de pin rămase, apăsând ușor pe ele pentru a vă asigura că aderă.
Coaceți tarta în mijlocul cuptorului timp de 20 de minute, până când umplutura este ușor setată. se răcește, se scoate din staniu și se servește cu căpșuni proaspete (opțional).