Tartă De Roșii-Rozmarin La Grătar
Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 727 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de foi de foietaj, sare kosher, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tartă cu brânză de roșii și capră cu rozmarin și Mascarpone, Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, și Friptură la grătar de rozmarin cu gem de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați roșiile în felii de 1/4 inch și așezați-le pe un suport de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie.
Presărați roșiile cu sare.
Lăsați să stea 20 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Desfaceți 1 foaie de foietaj pe o foaie de copt ușor făinată. Aranjați feliile de roșii într-un singur strat pe patiserie. Se amestecă împreună brânză și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Presărați amestecul de brânză peste roșii.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Opriți 1 parte a grătarului; lăsați cealaltă parte aprinsă.
Transferați tarta de pe foaia de copt pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 20 până la 22 de minute sau până când patiseria este umflată și maro aurie.