Tartă de miel și anghinare: Tortino di Agnello e Carciofi
Tartă de miel și anghinare: Tortino di Agnello e Carciofi necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 540 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, carne de miel, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Coaste de miel la grătar (agnello a Scottadito), Umăr de miel prăjit (Agnello de Latte Arrosto), și Crocchette d ' Agnello e bieta (Crochete de miel și Chard elvețian).
Instrucțiuni
1
Pentru a face pastele: cernem împreună făina și sarea și turnăm pe o tăietură curată sau pe o suprafață de lucru. Faceți o fântână în centrul movilei de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați puțin din amestecul de vin cu ulei de măsline în centrul puțului la un moment dat, începeți să lucrați încet lichidul în făină, asigurându-vă că mențineți un perete exterior de făină până la capăt. Continuați să lucrați manual până când tot lichidul a fost încorporat și ați creat o bilă omogenă de aluat. Dacă aluatul este prea uscat adăugați 1 linguriță de apă la un moment dat până când aluatul se reunește. Continuați să frământați aluatul încă 5 minute. Puneți aluatul deoparte să se odihnească, acoperit cu o cârpă umedă, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Tăiați cu grijă vârfurile anghinarelor, îndepărtați toate frunzele exterioare dure și curățați baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Tăiați fiecare anghinare în jumătate și îndepărtați sufocarea fuzzy în mijloc. Feliați fiecare jumătate în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
7
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 1 linguri de ulei de măsline peste o flacără medie-înaltă până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când usturoiul este moale și maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați mielul și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați anghinarea și gătiți încă 5 minute, până se carmelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Adăugați vinul alb și lăsați să fiarbă câteva minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Folosind restul de 1 lingură de ulei de măsline, ungeți ușor o tigaie rotundă de 9 inci cu laturi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
13
Într-un castron mic, amestecați oul, iaurtul și 1 lingură de pătrunjel tocat. Se condimentează cu sare și piper, după gust, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Folosind o tigaie rulantă ușor făinată, întindeți aluatul până formează un cerc de 9 inci. Așezați ușor aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Întindeți amestecul de miel și anghinare peste aluat. Se acoperă cu un strat uniform de felii de ou fierte, apoi cu amestecul de ouă și iaurt. Se condimentează cu o stropire de fulgi de chili, piper negru, o picătură de ulei de măsline extra-virgin și Pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Turte De Vițel
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pecorino
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Mazare Decojita, Optional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
16
Se introduce la cuptor și se coace până când iaurtul se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman