Tartă De Mere În Formă Liberă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de mere în formă liberă. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă de mere în formă liberă, Tartă De Mere În Formă Liberă, și Tartă De Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina cu 1 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când este de dimensiunea mazărelor mici, 30 de secunde. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/4 cană de apă cu gheață.
Adăugați cât mai multă apă cu gheață rămasă, după cum este necesar, 1 lingură la un moment dat, până când aluatul este doar umezit uniform (nu ar trebui să maseze pe paletă). Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați de 2 sau 3 ori, doar până când se reunește. Puneți aluatul într-un disc, înfășurați în plastic și răciți timp de 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 și aliniați o foaie mare de prăjituri cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-o rundă de 17 inci, apoi tăiați-l într-o rundă îngrijită de 16 inci.
Transferați aluatul pe foaia de fursecuri.
Într-un castron mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr cu coaja de lămâie și un vârf de sare.
Adăugați merele și sucul de lămâie și aruncați bine. Aranjați merele pe aluat în 2 cercuri concentrice, lăsând o margine de 3 inci peste tot. Îndoiți marginea aluatului în sus și peste mere, suprapunând aluatul pe sine, după cum este necesar.
Ungeți marginea cu albusul de ou și presărați cu zahărul turbinado.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului până când crusta este aurie și fermă, iar merele sunt fragede, aproximativ 55 de minute.
Transferați foaia de cookie într-un suport pentru a se răci. Glisați plăcinta pe o farfurie, tăiați-o în pene și serviți.