Tartă de Kumquat și Ricotta confiate
Tarta de Kumquat și Ricotta confiate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1106 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ricotta, coajă de tartă coaptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Kumquat, Tarta Kumquat, și Tarta Cu Kumquat Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire kumquats în cruce cu un cuțit ascuțit, aruncând semințele.
Aduceți apă și 2 căni de zahăr la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți siropul, neacoperit, 5 minute. Se amestecă kumquats și se fierbe ușor 10 minute.
Scurgeți și răciți kumquats într-o sită așezată peste un castron, apoi întoarceți siropul scurs în tigaie și fierbeți până se reduce la aproximativ 11/3 căni, 3 până la 5 minute.
Se macină fin semințele de fenicul în râșnița de cafea/condimente, apoi se transferă într-un castron și se amestecă împreună cu ricotta, rămânând 2 linguri de zahăr și un vârf de sare doar până când ricotta este ușor mai fină.
Se amestecă în smântână până se combină și se întinde uniform pe fundul cojii de tartă.
Aranjați kumquats cât mai uniform posibil peste ricotta folosind degetele sau o lingură mică, separând feliile după cum este necesar cu o frigăruie, apoi periați kumquats cu puțin sirop redus.
Scoateți partea laterală a tigaiei.
* Kumquats pot fi confiate cu 1 zi înainte și răcite în sirop (înainte de reducere), acoperite. Amestec cald înainte de a continua. * Umplutura de Ricotta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. * Tarta poate fi asamblată cu 2 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.