Tartă De Fructe Proaspete Cu Brânză Mascarpone
Tarta de fructe proaspete cu brânză Mascarpone este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de gem de caise, brânză mascarpone, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Proaspătă De Mascarpone Cu Fructe De Pădure, Tartă Proaspătă De Smochine, Caise Și Mascarpone, și Mascarpone De Primăvară Și Tartă De Fructe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Bateți împreună brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Acoperiți și răciți.
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va păstra piecrust de alunecare în jos pan ca coace.) Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tăvii, folosind un știft.
Lingura mascarpone amestec în coajă tartă răcită, răspândirea la margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Turnați amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. în etapa 5 și nu se strecoara amestec jeleu după încălzire.
Tort de fructe proaspete umplute cu Cheesecake: înlocuiți 2 căni de umplutură de cheesecake gata pentru brânză mascarpone. Creșteți sucul de lămâie la 2 lingurițe. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.