Tartă De Fructe Proaspete Cu Brânză Mascarpone

Tartă De Fructe Proaspete Cu Brânză Mascarpone
Tarta de fructe proaspete cu brânză Mascarpone este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de gem de caise, brânză mascarpone, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Proaspătă De Mascarpone Cu Fructe De Pădure, Tartă Proaspătă De Smochine, Caise Și Mascarpone, și Mascarpone De Primăvară Și Tartă De Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va păstra piecrust de alunecare în jos pan ca coace.) Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tăvii, folosind un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lingura mascarpone amestec în coajă tartă răcită, răspândirea la margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
MascarponeMascarpone
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
8
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Turnați amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
11
Serviți imediat.
12
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. în etapa 5 și nu se strecoara amestec jeleu după încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Tort de fructe proaspete umplute cu Cheesecake: înlocuiți 2 căni de umplutură de cheesecake gata pentru brânză mascarpone. Creșteți sucul de lămâie la 2 lingurițe. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De UmplereCheesecake De Umplere
MascarponeMascarpone
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista