Tartă De Fructe Proaspete Cu Brânză Mascarpone

Tartă De Fructe Proaspete Cu Brânză Mascarpone
Tarta de fructe proaspete cu brânză Mascarpone este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de gem de caise, brânză mascarpone, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Proaspătă De Mascarpone Cu Fructe De Pădure, Tartă Proaspătă De Smochine, Caise Și Mascarpone, și Mascarpone De Primăvară Și Tartă De Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va păstra piecrust de alunecare în jos pan ca coace.) Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tăvii, folosind un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lingura mascarpone amestec în coajă tartă răcită, răspândirea la margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
MascarponeMascarpone
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
8
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Turnați amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
11
Serviți imediat.
12
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. în etapa 5 și nu se strecoara amestec jeleu după încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Tort de fructe proaspete umplute cu Cheesecake: înlocuiți 2 căni de umplutură de cheesecake gata pentru brânză mascarpone. Creșteți sucul de lămâie la 2 lingurițe. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De UmplereCheesecake De Umplere
MascarponeMascarpone
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista