Tartă De Afine Sos De Scufundare

Tartă De Afine Sos De Scufundare
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tarta afine scufundare sos un try. O porție conține 95 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă De Afine Sos De Scufundare, Sos De Portocale De Afine, și Trabucuri de curcan cu sos de afine-Dijon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-o cratiță non-reactivă (oțel inoxidabil) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 30 până la 45 de minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Curățați cu grijă cu un blender de imersie sau blender până când este neted. Verificați condimentele și serviți în ramekine mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista