Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache
Tarta cu unt de arahide-miere cu glazură de Ganache necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 342 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, frișcă grea, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache, Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați 9-inch pătrat sau 10-inch-diametrutart pan cu fund detașabil cu spray antiaderent. Amestecați făina, zahărul șisare în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați unt șise amestecă până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați ouăgălbenuș și 2 lingurițe de apă cu gheață. Amestecați până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheațăde lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în pătrat sau disc (în funcție de forma tigaiei). Înfășurați și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați-vă răcori. Se înmoaie ușor la temperatura camereiînainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Întindeți aluatul la pătrat de 11 până la 12 inchsau rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați toate surplombele, cu excepția a 1/2 inch. Foldoverhang în, creând laturi duble groase.Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Coaceți crusta până la auriu pal, verificând la fiecare 5 minute și apăsând fundul dacă clocotește și presând în sus cu spatele furculiței dacă alunecă, aproximativ 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Bateți albușul de ou într-un castron mic până laspumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Periați puțin alb peste crusta fierbinte pentru a acoperi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Coaceți cu 1 minut mai mult. Rece onrack. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Se topește untul în medii grelecratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Bateți zahăr brun și sare, apoi smântână șimiere de albine. Aduceți la fierbere, învârtindu-se panocazional. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Bateți în 1 cupănuci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți tarta până când umplutura este bubblingrapid, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft până lafirmă, aproximativ 2 ore; înghețați 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Bateți zahărul pudră și arahideleunt într-un castron mediu până se amestecă.Bateți treptat în 2 linguri de lapte, apoi mai mult cu lingurițe pentru a subțiaușor; se întinde uniform pe umplutura de arahide.Puneți la frigider tarta în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Usturoi Opărit
Dressing Japonez De Susan Preparat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați ciocolataîn castron mediu. Aduceți crema la foc micîn cratiță mică; se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Întindeți glazura peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Presărați arahide tocate în jurul marginii.Se răcește tarta până se întărește glazura, cel puțin 1 hour.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Opărit
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Lăsați să stea la temperatura camereicu 1 oră înainte de servire.
6
Folosind vârful cuțitului mic, slăbiți ușorcrusta din tigaie. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tăiați tarta pătrată în jumătate șităiați fiecare jumătate transversal în 7 sau 8 felii sautăiați tarta rotundă în pene.