Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache

Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache
Tarta cu unt de arahide-miere cu glazură de Ganache necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 342 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, frișcă grea, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache, Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 9-inch pătrat sau 10-inch-diametrutart pan cu fund detașabil cu spray antiaderent. Amestecați făina, zahărul șisare în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați unt șise amestecă până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ouăgălbenuș și 2 lingurițe de apă cu gheață. Amestecați până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheațăde lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în pătrat sau disc (în funcție de forma tigaiei). Înfășurați și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați-vă răcori. Se înmoaie ușor la temperatura camereiînainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți aluatul la pătrat de 11 până la 12 inchsau rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați toate surplombele, cu excepția a 1/2 inch. Foldoverhang în, creând laturi duble groase.Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți crusta până la auriu pal, verificând la fiecare 5 minute și apăsând fundul dacă clocotește și presând în sus cu spatele furculiței dacă alunecă, aproximativ 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Bateți albușul de ou într-un castron mic până laspumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Periați puțin alb peste crusta fierbinte pentru a acoperi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți cu 1 minut mai mult. Rece onrack. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se topește untul în medii grelecratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Bateți zahăr brun și sare, apoi smântână șimiere de albine. Aduceți la fierbere, învârtindu-se panocazional. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Bateți în 1 cupănuci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți tarta până când umplutura este bubblingrapid, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft până lafirmă, aproximativ 2 ore; înghețați 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateți zahărul pudră și arahideleunt într-un castron mediu până se amestecă.Bateți treptat în 2 linguri de lapte, apoi mai mult cu lingurițe pentru a subțiaușor; se întinde uniform pe umplutura de arahide.Puneți la frigider tarta în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați ciocolataîn castron mediu. Aduceți crema la foc micîn cratiță mică; se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Întindeți glazura peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Presărați arahide tocate în jurul marginii.Se răcește tarta până se întărește glazura, cel puțin 1 hour.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Lăsați să stea la temperatura camereicu 1 oră înainte de servire.
6
Folosind vârful cuțitului mic, slăbiți ușorcrusta din tigaie. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați tarta pătrată în jumătate șităiați fiecare jumătate transversal în 7 sau 8 felii sautăiați tarta rotundă în pene.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista