Tartă cu roșii și brânză Heirloom

Tartă cu roșii și brânză Heirloom
Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână sare, brânză de capră, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă cu roșii și brânză de capră, Tartă cu roșii și brânză de capră, și Tartă de roșii Heirloom cu Pesto și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Miezuiți și tăiați roșiile în runde groase de 1/8 până la inch, aruncând feliile de capăt. (Roșiile trebuie tăiate pe partea subțire, astfel încât sucurile lor să se poată evapora în timpul coacerii înainte de a avea șansa de a face crusta umedă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3
Așezați rondele de roșii pe prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat de prosoape de hârtie și lăsați să stea pentru a scurge excesul de sucuri în timp ce pregătiți crusta filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați o foaie filo pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți filoul cu ulei de măsline. Acoperiți cu foile de filo rămase, perindând fiecare cu ulei. Îndoiți cele patru laturi ale stivei phyllo pentru a face o margine lată de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Presărați zona din interiorul chenarului cu parmezan. Se acoperă cu feliile de roșii, suprapunând feliile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
ParmezanParmezan
7
Se presară cu brânza de capră și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8
Coaceți până când filoul este crocant și maro auriu intens, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu ierburile, se taie în dreptunghiuri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista