Tartă cu Ricotta și miere
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de unt, zahăr granulat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", și Tartă Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul topit, zahărul, coaja și sarea într-un castron mare și amestecați până se combină.
Adăugați făina și amestecați doar până se formează un aluat moale, aproximativ 1 minut.Aranjați uniform bucăți mici de aluat pe fundul unei tigaie rotunde de 9 inci, cu fundul detașabil. Folosind o cană de măsurare sau degetele, apăsați aluatul pentru a forma un strat uniform peste partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, înfăinând ceașca sau degetele după cum este necesar.Acoperiți coaja de tartă cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.Între timp, încălziți cuptorul la 350 km f și aranjați un suport în mijloc.Când coaja este răcită, înțepați-o peste tot cu o furculiță și așezați-o pe o foaie de copt.
Așezați ricotta scursă, ouăle, mierea, coaja și scorțișoara în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați, opriți și răzuiți părțile laterale ale bolului adesea cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este neted și combinat, aproximativ 1 minut.
Întindeți umplutura în coaja caldă de tartă și presărați uniform migdalele deasupra.
Coaceți până când centrul tartei este doar setat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se răcește complet pe un raft înainte de servire.