Tartă cu praz, brânză de capră, nucă și lămâie
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, prazul, brânza de capră, nuca și tarta de lămâie ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 839 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 383 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați frunza de cimbru, puțin pătrunjel, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, apoi adăugați untul. Odată sfârâit, adăugați prazul și gătiți la foc mediu până se înmoaie, dar nu se colorează. Se amestecă cimbru și jumătate din coaja de lămâie, apoi se mărește focul.
Adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde până când sucul de lămâie se reduce, apoi condimentați bine.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Desfaceți patiseria și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament de copt. Marcați ușor o margine de 1 cm în jurul marginilor cu vârful unui cuțit ascuțit, apoi înțepați baza peste tot cu o furculiță.
Întindeți prazul de lămâie deasupra patiseriei, în interiorul chenarului. Se sfărâmă peste brânză, se împrăștie cu nucile, apoi se condimentează cu piper.
Stropiți cu puțin ulei de măsline, perindând marginile și cu puțin ulei. Puneți tarta la cuptor timp de 15-20 de minute până când patiseria se umflă în jurul marginilor și se rumenesc. Se împrăștie cu pătrunjel și coaja de lămâie rămasă.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Vin recomandat: Port, Moscato Dasti, Cremă Sherry
Port, Moscato d ' Asti și Cream Sherry sunt alegerile mele de top pentru tartă cu lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Chateau de la Negly La Porte du Ciel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 130 de dolari pe sticlă.
![Chateau de la Negly La Porte du Ciel]()
Chateau de la Negly La Porte du Ciel
Nasul combină arome de cireșe, cacao, cu note de vanilie și tutun blond. La gust, acest vin bogat, dens și neted oferă arome delicioase de mure. Este puternic, neted și dezvăluie o persistență extraordinară datorită unui finisaj cu taninuri perfect coapte.Acest vin este un partener Ideal pentru o tocană de iepure.