Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, prazul, brânza de capră, nuca și tarta de lămâie ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 839 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 383 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați frunza de cimbru, puțin pătrunjel, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, apoi adăugați untul. Odată sfârâit, adăugați prazul și gătiți la foc mediu până se înmoaie, dar nu se colorează. Se amestecă cimbru și jumătate din coaja de lămâie, apoi se mărește focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde până când sucul de lămâie se reduce, apoi condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
5
Desfaceți patiseria și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament de copt. Marcați ușor o margine de 1 cm în jurul marginilor cu vârful unui cuțit ascuțit, apoi înțepați baza peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți prazul de lămâie deasupra patiseriei, în interiorul chenarului. Se sfărâmă peste brânză, se împrăștie cu nucile, apoi se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Stropiți cu puțin ulei de măsline, perindând marginile și cu puțin ulei. Puneți tarta la cuptor timp de 15-20 de minute până când patiseria se umflă în jurul marginilor și se rumenesc. Se împrăștie cu pătrunjel și coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Port, Moscato d ' Asti și Cream Sherry sunt alegerile mele de top pentru tartă cu lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Chateau de la Negly La Porte du Ciel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 130 de dolari pe sticlă.