Tartă cu nuci de tei și Macadamia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu nuci de tei și Macadamia. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.13 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, garnituri: nuci de macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Tartă Plăcintă Cu Nuci De Macadamia Cu Var, Tarta Cu Nuci De Macadamia, și Macadamia-Tarta Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Apăsați ferm amestecul de firimituri uniform pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 10 inci.
Coaceți crusta la 350 timp de 7 până la 9 minute. Se răcește pe grătar.
Bateți împreună ouăle, coaja de lime rasă și sucul proaspăt de lime într-o cratiță fără aluminiu la foc mic.
Adăugați 1 cană de zahăr, 6 linguri de unt topit și, dacă doriți, colorant alimentar; gatiti, batand constant, 8 minute sau pana cand amestecul de var se ingroasa si clocoteste.
Lăsați să se răcească 15 până la 20 de minute.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită; acoperiți și răciți 4 ore sau până când este setat.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și garnisiți, dacă doriți.