Tarta cu Mousse de banane de dovleac necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 488 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piure de dovleac, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tartă Cu Mousse De Dovleac - Banană, Tartă cu Mousse de Caramel-dovleac cu Crumble de Pecan, și Mousse De Dovleac Cruller Tartă Cu Fund Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați firimiturile de cracker graham, zahărul, scorțișoara și untul topit într-un bol și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă într-o tigaie de tartă de 11 inci cu fundul detașabil și se apasă uniform pe laturi și apoi pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Coaceți timp de 10 minute și apoi răciți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru umplutură, încălziți jumătatea și jumătate, dovleacul, zahărul brun, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un bol rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă fierbinte până la cald, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
7
Bateți gălbenușurile de ou într-un alt bol, amestecați o parte din dovleacul fierbinte în gălbenușurile de ou pentru a le încălzi, apoi turnați amestecul de ou-dovleac înapoi în cazanul dublu și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Dovleac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bateti
Bol
8
Încălziți amestecul peste apa fierbinte timp de încă 4 până la 5 minute, până când începe să se îngroașe, amestecând constant. Nu vrei ca ouăle să se încăiereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
9
Scoateți din căldură.
10
Se dizolvă gelatina în 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
11
Adăugați gelatina dizolvată, banana și coaja de portocală în amestecul de dovleac și amestecați bine. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Gelatină
Dovleac
Banane
12
Bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
13
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când aveți vârfuri ferme. Îndoiți cu grijă frișca în amestecul de dovleac și turnați-o în coaja de tartă răcită. Se răcește timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Dovleac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Pentru decorare, bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul de măturică până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
15
Adăugați zahărul și vanilia și continuați să bateți până când aveți vârfuri ferme. Pipe sau lingura frisca decorativ pe tarta si se presara, daca se doreste, cu coaja de portocala.