Tartă cu ghimbir și melasă
Tulpina de ghimbir și melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir cu tulpină, sirop auriu, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir, Melasă tartă baruri, și Britanic Melasă Tarta.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de mare pentru a alinia o cutie de tartă canelată de 23 cm, de aproximativ 3 cm adâncime. Tapetați forma cu patiseria și pliați surplomba peste părți. Se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați Tarta cu hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt.
Coaceți orb timp de 20 de minute.
Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 10 minute până când aluatul este auriu pal și nisipos.
Între timp, amestecați siropul auriu, pesmetul, coaja de lămâie și sucul, ghimbirul măcinat și ouăle împreună. Odată ce patiseria este gata, coborâți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați cu atenție marginile, apoi introduceți amestecul de melasă și coaceți timp de 55 de minute-1 oră până când umplutura este aurie și crocantă și se simte setată la atingere.
Când tarta iese din cuptor, aranjați feliile de ghimbir deasupra.
Stropiți cu puțin sirop din borcanul de ghimbir, apoi ridicați din tablă pe o farfurie de servire și serviți cald cu înghețată de vanilie sau cremă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.