Tartă cu ghimbir și melasă

Tartă cu ghimbir și melasă
Tulpina de ghimbir și melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir cu tulpină, sirop auriu, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir, Melasă tartă baruri, și Britanic Melasă Tarta.

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de mare pentru a alinia o cutie de tartă canelată de 23 cm, de aproximativ 3 cm adâncime. Tapetați forma cu patiseria și pliați surplomba peste părți. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați Tarta cu hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Coaceți orb timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 10 minute până când aluatul este auriu pal și nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, amestecați siropul auriu, pesmetul, coaja de lămâie și sucul, ghimbirul măcinat și ouăle împreună. Odată ce patiseria este gata, coborâți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Sirop De AurSirop De Aur
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați cu atenție marginile, apoi introduceți amestecul de melasă și coaceți timp de 55 de minute-1 oră până când umplutura este aurie și crocantă și se simte setată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Când tarta iese din cuptor, aranjați feliile de ghimbir deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Stropiți cu puțin sirop din borcanul de ghimbir, apoi ridicați din tablă pe o farfurie de servire și serviți cald cu înghețată de vanilie sau cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista