Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun

Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun
Tarta de fructe cu unt brun durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 565 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fasole, făină, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun, Tartă Cu Unt Brun-Afine, și Tarta Cu Unt Maro Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face umplutura: în vasul unui mixer de stand combinați ouăle și zahărul și bateți cu viteză mare până când amestecul se triplează în volum. Bateți făina și 2 lingurițe de vanilie. Între timp, încălziți untul la foc mediu-mare până se rumenesc. Bateți untul brun în aluat, asigurându-vă că răzuiți toate bucățile de unt rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 20 de minute.
4
Pentru a asambla tarta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Folosind un sucitor, rulați aluatul foietaj până când este suficient de mare pentru a umple o matriță de tartă de fund detașabilă de 10 inci. Tapetați matrița de tartă cu aluatul, apoi Andocați sau împingeți aluatul cu o furculiță în mai multe locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
6
Așezați hârtie pergament deasupra aluatului și umpleți cu fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
7
Coaceți aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Adăugați coaja de lămâie în aluatul de unt brun. Când crusta s-a răcit, adăugați fructele și turnați aluatul de unt brun deasupra. Reveniți la cuptor și coaceți aproximativ 20 de minute. Partea superioară trebuie să fie ușor sufocată, iar interiorul va fi așezat, dar încă umed. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se amestecă brânza mascarpone cu 2 lingurițe de extract de vanilie. Dollop o lingură de mascarpone de vanilie pe fiecare felie de tartă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista