Tartă cu fructe condimentate Tipsy cu frișcă din lapte bătut
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu fructe condimentate Tipsy cu frisca de Zara ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 538 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caise, zahăr granulat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Fructe Condimentate, Înghețată de lapte cu compot de fructe condimentat, și Pâine pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută.
Instrucțiuni
Gatiti bourbonul, urmatoarele 2 ingrediente si 1/2 cana zahar granulat intr-o cratita medie la foc mediu-mic, amestecand des, 3 minute sau pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este fierbinte.
Se ia de pe foc și se amestecă smochinele, caisele și stafidele.
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați punga, îndepărtând cât mai mult aer posibil; se răcește 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Transferați amestecul de fructe într-un castron mare; amestecați perele, făina, ghimbirul și restul de 1/4 cană de zahăr.
Desfaceți și stivați bucăți pe hârtie pergament.
Rulați într-un cerc de 12 inci. Amestec de fructe de movilă în centrul piecrust (amestecul va fi ușor curgător), lăsând o margine de 2 până la 2 1/2 inch. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste fructe, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Periați piecrust cu ou și presărați cu 2 lingurițe. Zahăr Demerara. Glisați hârtia pergament pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când umplutura este cu bule și crusta este maro aurie. Se răcește pe foaia de copt pe un suport de sârmă 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă de zară.
* Zahărul granulat poate fi înlocuit.
Notă: Am testat cu caise mediteraneene Sun-Maid.