Tartă cu fructe

Tartă cu fructe
Flan ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 522 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche), Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face caramelul: pregătiți o matriță rotundă de flan de 2 litri și o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Combinați 1 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o oală sau tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se pune la foc mediu-mare și se gătește până când zahărul începe să se topească. Rotiți tigaia pe foc până când siropul se întunecă până la o culoare medie de chihlimbar, aproximativ 10 minute; nu amestecați cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scoate de pe foc și se adaugă imediat sucul de lămâie, se învârte din nou tigaia pentru a se combina, apoi se toarnă în matrița de flan. Înclinați vasul astfel încât caramelul să acopere uniform fundul și puțin în sus pe laturi, puneți-l în tigaia de prăjire și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F, aduceți un fierbător de apă la fierbere pentru baia de apă și păstrați-l fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați smântâna, scorțișoara și vanilia într-o cratiță mică la flacără medie-mică. Aduceți crema la foc mic, amestecând ocazional. Aveți grijă să nu lăsați crema să fiarbă complet pentru a preveni vărsarea acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Într-un castron mare, cremă împreună ouăle întregi și gălbenușurile cu restul de 1/2 cană de zahăr; adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți până când amestecul este galben pal și gros. Temperați amestecul de ouă amestecând treptat în amestecul de cremă fierbinte; nu-l adăugați prea repede sau ouăle se vor găti. Treceți amestecul printr-o strecurătoare într-o cană mare de măsurare pentru a vă asigura că flanul va fi perfect neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
SitaSita
9
Turnați crema în matrița acoperită cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
10
Pentru a crea baia de apă: turnați apa fierbinte (nu fierbe) în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părții matriței; aveți grijă să nu introduceți apă în cremă. Transferați cu grijă în suportul cuptorului din mijloc și coaceți timp de 30 până la 45 de minute, până când crema abia este setată și doar jiggles ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
11
Lăsați flanul să se răcească în baia de apă, apoi la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Când sunteți gata să serviți, rulați un cuțit în jurul interiorului matriței pentru a slăbi flanul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Așezați o farfurie de desert deasupra flanului și inversați-o pentru a o scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista