Tartă Cu Cireșe Cu Crustă Dublă

Tartă Cu Cireșe Cu Crustă Dublă
Tartă de cireșe cu crustă dublă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, suc de lămâie, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză, Crustă Dublă Cherry Crisp, și Tartă cu cireșe de ciocolată cu crustă de migdale prăjite (fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul cu 3/4 cană de zahăr până se omogenizează; bate în gălbenușurile de ou. Se amestecă făina, făina de porumb, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați o porțiune peste partea de jos și în sus pentru a janta unei tigaie de tartă canelată de 9 inci cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Așezați altă porție pe o bucată de hârtie cerată ușor făinată. Cu un sucitor ușor făinat, întindeți aluatul până la o rundă de 10 inci. Glisați rotund pe o foaie de copt. Se răcește coaja de tartă și se rotunjește până la fermitate, cel puțin 30 de minute, sau se înfășoară etanș și se răcește până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
3
Într-un alt castron, amestecați cireșele, tapioca, sucul de lămâie și restul de 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Se toarnă în coajă de tartă răcită și se întinde nivelul. Inversați runda peste tartă. Apăsați marginile în marginea tăvii de tartă, ciupind orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Presărați ușor tarta cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt neizolată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
8
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor 375 până când blatul devine maro auriu, 35 până la 40 de minute, rotind tarta la jumătatea timpului de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista