Tartă cu ceapă de măsline și caramelizată
Tarta de măsline și ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 241 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți hamsie, cimbru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza Caramelizată Cu Ceapă Și Măsline, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Măsline Verzi, și Tarta Cu Ceapa Caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni de făină și următoarele 5 ingrediente (prin 1/2 linguriță de rozmarin tocat mărunt), amestecând până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 13 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, 1 linguriță cimbru, 1/2 linguriță rozmarin și usturoi. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Descoperiți; reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când ceapa este moale, amestecând ocazional. Se amestecă roșiile; gatiti 15 minute sau pana cand amestecul este aproape uscat. Se amestecă măslinele și hamsiile.
Întindeți amestecul de ceapă peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până când crusta este crocantă.
Se presară cu brânză și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.